Welkom op de site van JS Security !

Om deze site te maken zijn we eerst even gaan kijken op de sites van onze collega installateurs. Na de zoveelste site te hebben bekeken is één ding duidelijk geworden. Alle installateurs bieden u het beste product, leveren de beste service, een oneindige garantie en ga zo maar door. Daarnaast waarschuwen ze u allemaal voor de gevaren van een inbraak, brand en alles wat daar mee te maken heeft.

Maar waarom zou u dan kiezen voor JS Security als ook wij u dit allemaal aanbieden ?

Wij proberen nog een stapje verder te gaan. Niet voor 100 % maar voor 150 %. En dat vindt u terug in het product dat wij u leveren. Wij willen dat ook de niet zichtbare gedeelten, zoals de meterkast of boven een systeemplafond, netjes afgewerkt zijn. Maar hoe weet u of wat wij hier beloven "echt" is en niet slechts gebakken lucht... Dat weet u niet dit is een kwestie van vertrouwen. Een groot gedeelte van onze klanten heeft ons gevonden door de wel bekende "mond tot mond reclamen". Vaak al tijdens het eerste gesprek voelen we de "klik", het gevoeld dat het wel goed zit. Tijdens ons gesprek geeft u aan wat u wilt, en wij kijken hoe we uw wensen om kunnen zetten in een voor u werkend systeem. Of het nu gaat om een alarminstallatie, een camerasysteem, een extra slot of een kluis, wij zoeken voor u juiste maatpak.

Eerst maar even een persoonlijk stukje :

De man waar alles om draait is Jan Spaargaren van origine elektricien. Door de jaren heen heeft hij een handigheid gecreëerd in vele ambachten zoals het aanbrengen van inbraakwerend hang en sluitwerk, leveren en installeren van kluizen, camerasystemen, toegangscontrolesystemen. Maar ook elektra, telefooninstallaties etc etc.

Maar zijn grootste liefde is toch wel de elektronische alarminstallatie. Na een aantal jaren loondienst werd in 1995 de weg naar de kamer van koophandel gevonden en was JS Security al snel een feit. Aanvankelijk opgericht als bedrijf dat alarminstallaties wilde verhuren is het nu gegroeid tot een klein bedrijfje dat zowel verkoopt als verhuurd.